Представяне на Михаил Кьосев и новата програма на СИБанк

Ротари клуб Пловдив Пълдин - предствяне на Михаил Кьосев

На 12.02.2013 г. се състоя редовна среща на Ротари клуб Пловдив-Пълдин, на която нашият приятел Михаил Кьосев (член на клуба от чнуари 2012 г.)  представи себе си и банката за която работи. На събитието присъстваше Шезаи Шекиров, колега на Михаил Кьосев от СИБанк, който изнесе интересна лекция на тема “Кредитиране на българския бизнес чрез Еврофондовете”.

На презентацията Шезаи Шекиров ни запозна с новата програма на СИБанк, която е част от най-голямата белгийска финансова група е Европа – KBC Group. Лекторът  представи накратко банката, след което по-обширно разгърна темата за програмите на СИБанк за кредитиране на българския бизнес чрез Еврофондовете. Бяха разгледани :

  • бизнес кредити с подкрепара на „JERAMIE“ – европейски ресурси за финансиране на малки и средни предприятия на инвестиционни проекти и средства за текуща / нова дейност;
  • цялостни решения за кредитиране на бизнеса по европейските фондове – програмата ЕВРОкредити – кредити Европодкрепа, Евроулеснение, кредити за земеделски производители и др.;
  • пакет „Бизнес Удобство +“, включващ банкови продукти и услуги за фирмите.

Сбирката премина напълно в приятелски дух в присъствието на президента Кирчо Атанасов и много от членовете на РК Пловдив Пълдин.

Галерия: