14-ти Международен боулинг турнир

IMG_5602

На 26 и 27 ноември 2016 за 14 поредна година се проведе Боулинг турнира, организиран от клуба ни. Нашият приятел Стратос Адамс от Ротари клуб Кавала, Гърция го направи международен. Независимо от малкото участници организацията беше на ниво, като този път успяхме да съчетаем 15 годишния юбилей на клуба с провеждането на турнира. Освен това в Пловдив се провеждаше и Дефиле на младото вино с дегустации на над 30 винарски изби в Стария град. Всички се забавлявахме, а за тези, които не всеха участие в турнира беше организирана алтрнативна програма.

Традиционно силно представящите се ротарианци от Ротари клуб Свищов отново обраха призовите места. Румен Йорданов беше безкомпромисен тази година и заслужено грабна купата за индивидуално представяне при мъжете, Николай Стоилов от нашия клуб и главен организатор на турнира зае второто място и отсрами пловдивчани, а Борислав Борисов, също от Ротари клуб Свищов, стана трети.

В отборното класиране Ротари клуб Свищов също станаха първенци, въпреки, че отборът на Ротари клуб Пловдив Пълдин беше много силен и ги затрудни максимално. Трети остана смесеният международен отбор – Rotary International.

И тази година съчетанието на спортния дух и ротарианско приятелство направиха уикенда незаправим.

Галерия: