Чартиране на Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин – най-новият клуб на картата на Ротари България

На 20 февруари 2015 на официална церемония в ресторант „Аглея“ в град Пловдив в присъствието на стотина души беше отбелязано чартирането на най-новия клуб в голямото ротарианско семейство – Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин. Организатор на събитието и спонсор на клуба на младежката организация е Ротари клуб Пловдив-Пълдин, с президент Стефан Денин.
Официални гости на събитието бяха:

  • Иларио Астинов – Дистрикт Гуверньор
  • Наско Начев – Паст Дистрикт Гуверньор
  • Георги Деликостадинов – Председател на подкомитета за Ротаракт в Дистрикта и Президент на Ротари Пловдив-Филипопол
  • Свилен Каневски – Президент на Ротари клуб Пловдив
  • Кристин Гайдаров – Дистриктен Ротаракт представител

IMG_0202

Церемонията бе открита с тържествен камбанен звън. Първият чартиращ Президент Инна Георгиева получи Хартата за чартирането на клуба и всички ротариански регалии. След поздравленията, които официалните гости отправиха  към ангажираните за създаването на новия клуб, всеки член на Ротари клуб Пловдив-Пълдин закачи официално значка на свой млад приятел от Ротаракт. В своето вълнуващо слово Президентът на новия клуб благодари на всички приятели от другите клубове за оказваната помощ сега и за в бъдеще. Изказа признателност и на спонсор клуба Ротари клуб Пловдив-Пълдин за подкрепата и за това, че дават шанс и напътства младите да се потопят в една идея, която прави света по-добър, да се отдадат на една кауза, която ги прави по-добри.
Това е третият Ротаракт клуб в града, който вече е част от международна мрежа от повече от 5 000 Ротаракт клуба, в която млади амбициозни мъже и жени се стремят да постигнат положителна промяна в средата около тях, на основата на приятелство и служба в полза на обществото. Състои от седемнадесет члена, предприемчиви и млади хора, показали стремежа си да работят за каузата на най-голямата международна неправителствена организация в света – Ротари – да служат на обществото достойно и безкористно, за да направят живота на хората поне малко по-добър.

Ето и списъка на всички ротарактори, учредители на Ротаракт клуб Пловдив – Пълдин:

Инна Георгиева – Президент
Мирослав Трифонов – Секретар
Станимира Петрова – ПР
Биляна Андрончева – Вицепрезидент
Димитър Станчев – Церемониалмайстор
Ифет Мунджилова – Касиер
Диана Петкова
Елизабет Аромова
Иван Колибанеков
Любомир Паунов
Стойчо Гюстеров
Неджат Али
Станимир Митански
Тихомир Христозов
Петко Воденичаров
Джордж Дриймър

 

 

Галерия: