Ротари клуб Пловдив-Пълдин стана на 10 години

С безплатен концерт за пловдивчани от стипендианти на Ротари клуб Пловдив- Пълдин, беше отбелязана днес десетата годишнина от създаването на клуба. Проявата беше в Драматичния театър.

Президентът на Ротари Клуб Пловдив-Пълдин, Васил Василев беше отличен с благодарствена грамота от фондация Огънят на Орфей. Фондацията получава финансова подкрепа за своите летни майсторски класове, организирани в Родопите. Какво е Ротари, обясни Наско Начев.

Вижте цялата статия тук

Източник: ПОТВ

С безплатен концерт за пловдивчани, изнесен от стипендиантите на Ротари клуб Пловдив-Пълдин в пловдивския театър, ще бъде отбелязана десетата годишнина от създаването на клуба. Точно в 10 часа ще се осъществи видеомост между театралната зала и град Глазгоу в Шотландия, откъдето със свои клавирни изпълнения ще ни поздрави пианистът Иван Пенев. Той е един от петнадесетте стипендианти на Ротари клуб Пловдив-Пълдин, който през годините е бил подпомаган безвъзмездно от ротарианците. Стипендии са получавали изявени ученици в областта на математиката, информатиката и изкуствата.

Вижте цялата статия тук

Източник: Plovdiv24