Посещение на Дистрикт Гуверньора д-р Димитър Димитров

Редовната ни сбирка на 01 ноември беше отредена за годишното посещение на Дистрикт Гуверньора на Дистрикт 2482. Нашият приятел д-р Димитър Димитров, Дистрикт Гуверньор за 2016-2017 година, беше като у дома си. Като активен член на РК Пловдив Филипополис и ПАДГ, Митко често е посещавал нашия клуб.

IMG_4988

На клубната асамблея присъстваха и по-младите членове на нашето Ротари семейство – Ротаракт клуб Пловдив Пълдин и Интеракт клуб Пловдив.

Митко започна с факта, че Ротари клуб Пловдив Пълдин е един от най-активните и най-работещи клубове в Дистрикта. Работата и проектите и по петте авенюта за служба на клуба са на най-високо ниво, като всички допринасят много за общността, в която работим. А проектът „Народните будители и Аз“ е и с национално значение. По време на представянето Дистрикт Гуверньорът разказа за темата на годината на Президента на Ротари Джон Гърм – „Ротари в служба на обществото“ и за прилагането на практика.

В края на сбирката д-р Димитров и тримата президенти на Ротари, Ротаракт и Интеракт клубовете си размениха флагчета. Вечерта завърши с обща снимка.

лен на Ротари клуб Филипопол, паст АДГ

Save

Save