Посещение на Гуверньора на Дистрикт 2482 България – Емил Коцев

P1050608 [1600x1200]

На 12 септември 2017 година се проведе клубната Асамблея на която посрещнахме Гуверньора на Дистрикт 2582 България Емил Коцев.

По-рано през деня имаше среща на Гуверньора с Председателя на Общинския съвет Савина Петкова. На срещата присъстваха и Паст Дистрикт Гуверньора Наско Начев, Асистент Гуверньора Спас Попов, четиримата Президенти на пловдивските Ротари клубове, както и Паст Президента и ръководител на проекта „Народните будители и Аз“ Кирчо Атанасов. Всички присъстващи се обединиха около тезата, че Община Пловдив и Ротари клубовете работят много добре по различни проекти и декларираха, че ще направят всичко възможно това сътрудничество да се задълбочи.

P1050580 [1600x1200]

Емо беше силно впечатлен от мащабите на Ротари парка в квартал Тракия и пожела да го посети. Под топлите лъчи на късното лятно слънце той предложи ротарианците от цяла България да използват парка за свои мероприятия, както и да дарят допълнителни пейки, дръвчета или друго необходимо за по-доброто облагородяване на пространството. На сцената, построена от средствата събрани от последния „Градски коледен бал“ на Ротари клубовете в Пловдив Емо предложи да проведем част от някое дистриктно мероприятие.

При срещата в клуба Дистрикт гуверньора се впечатли от работата на младите ротаририанци – Интеракт и Ротаракт клубовете. Тяхната енергия генерира голямо количество стойностни проекти в полза на общността, а работата по тях изгражда младежите като едни бъдещи лидери.

След представянето на Борда и Президента Асен Делчев Емо декларира, че Ротари клуб Пловдив Пълдин е един от най-дейните в Дистрикт 2482 България и мащабите на проектите, изпълнявани от клуба са много над средните за Дистрикта. Като преподавател той акцентира на проекта „Народните будители и Аз“ и се нае да популяризира проекта във всички клубове, които посещава.

За първи път на Асамблеята присъстваха и семействата на ротарианците и Емо благодари на всички за подкрепата и помощта.

 

Save

Save