Покана 9-ти традиционен боулинг турнир

15_5_IMG_3215---Copy

Скъпи ротариански приятели,

Предстои ни най-отпускарският месец – август. И затова тази година бързам да изпреваря разпиляването ви и да ви поканя на традиционния 9-ти боулинг-турнир. Изтегляме напред датите и ви каним на 17-ти септември да премерим сили в спортсменско съревнование в приятната обстановка и атмосфера в комплекс Акваленд в Пловдив. Комплексът предоставя чудесни възможности за отмора и забавления като предлага СПА център, билярд, казино, ресторант, басейни и водни пързалки. БОУЛИНГ залата е с 10 писти с модерно оборудване и ще задоволи и най-претенциозните вкусове.
Считам, че времето в средата на септември ще е все още топло, защото години наред се радваме на „циганското лято” през септември и неиграещите боулинг ще може да се възползват от плажа с 6-те басейна, от които 2 са за деца и разнообразните водни пързалки. В комплекса има СПА център, който предлага различни видове масажи, (аромо и др.), шоколадова терапия, масажи с мед, липопроцедури, ултразвук и други чудеса за подмладяване и релакс, фитнес, сауна, инфрачервена кабина.
Вярвам, че тези разнообразни възможности за активен отдих, плаж, забавление и разкрасяване ще бъдат оценени и ползвани от дамите, за които пребиваването на турнира ни ще се превърне в истинско удоволствие.
За повече информация може да посетите сайта www.aqualand.bg.
В ресторанта ще можете да се насладите на готварските умения на шеф Нормен, познат на всички от шоуто Lord of the chefs. За желаещите да се потопят в неповторимата възрожденска атмосфера на Стария град, ще организираме туристически тур. Информация за началния час ще получите на място. За да можем своевременно да осигурим нашия турнир с добра организация и обслужване, е необходимо да разпространим информацията по между си още сега, а вашите заявки очаквам на мейла с отбелязано в относно – Ротари – най-късно до 30 август по приложената заявка.
Предвиждаме боулинг турнирът да започне в 10,45 ч. В играта ще се включват веднага и тези, които ще пристигнат и след обявения начален час на турнира. Правим това, с цел да пестим време и индивидуалното и отборното първенство да приключат в рамките на деня. Подробната програма на събитието ще намерите в прикачен файл.
Моля обърнете внимание на часовете на квалификационните серии и направете заявка за съответна серия, която ще бъде най-удобна за вас с оглед пътуването ви.

Убеден съм, че можем да направим това преживяване приятно и запомнящо се, като
всички турнири до сега и да споделим още един уникален ротариански уикенд.

Допълнителна информация може да намерите в по-долните прикачени файлове.

Покана боулинг 17.09.2011

Програма боулинг 17.09.2011

Цени боулинг 17.09.2011

Боулинг регламент 2011

Заявка боулинг 17.09.2011

Председател на Орг.комитет:
Любо Фратев-E-mail: [email protected],
ПП 2003/04 РК Пловдив-Пълдин
ПАДГ 2005- 2008
Техн. организатор: Лидия Павлова [email protected]

тел. 032-27-56-56, 0888-5789-00