Покана 15-ти международен боулинг турнир

IMG_5601

Скъпи ротариански приятели,

С удоволствие Ви напомням, че предстои провеждането на 15-ия международен ротариански боулинг турнир, организиран от РК „Пловдив-Пълдин“ и Боулинг дружество на ротарианци (Fellowship of Вowling Rotarians-FBR) на 24 и 25 ноември 2017 г. в гр. Пловдив. Вече е известно, че поради интереса и желанието на повечето приятели да имат възможност да „хвърлят повече топки“ сме променили регламента и програмата. Според нея в квалификационните серии участието не е ограничено до една серия, а според личното си желание всеки може да участва в повече от една, та дори и във всички квалификационни серии, т.е. като в „оупън“ турнир.

Тази година сме резервирали пистите на Гранд хотел Пловдив (бившия Новотел). Атрактивното разположение на хотела в центъра на града, богатите опции за други спортни и спа развлечения са допълнителен стимул за всички придружаващи състезателите. Вече втора година съчетаваме провеждането на боулинг турнира с Дефиле на младото вино, което дава допълнителни възможности за един незабравим уикенд.

Освен всички тези възможности на 25 ноември нашият Ротари клуб Пловдив Пълдин ще отпразнуваме 16-тия си рожден ден. Ще използваме случая да наградим първенците. Друга чудесна възможност е провеждащият се семинар на Фондация Ротари на 25 ноември в хотел Империал в Пловдив.

Заповядайте на 15-тия Международен боулинг турнир – Ротари клуб Пловдив Пълдин

Екип-организатори:

  • Любозар Фратев, РК „Пловдив-Пълдин“ – 0888 80-99-66
  • Николай Стоилов, РК „Пловдив-Пълдин“ – 0888-95-81-72
  • Весела Петрова, сътрудник – 0889-07-70-79

Такси за участие в боулинг турнира:

Индивидуално:

  • за първа серия „Ентер“ – 30 лв.
  • за всяка следваща серия „Реентер“ – по 25 лв.

Отборно – 75 лв. за отбор от 3 играчи

Турнирът е отворен и за ротарактори и съпругите!

 Може да изтеглите цялата необходима информация на линковете по-долу:

Програма Боулинг турнир 2017

Регламен Боулинг турнир 2017

Заявка за участие в Боулинг турнир 2017