Покана за традиционен боулинг турнир на 06-07.10.2012

Скъпи ротариански приятели,

От името на РК „Пловдив-Пълдин“ Ви каня на традиционния, тази година юбилеен 10-ти боулинг-турнир в Пловдив, на 06 и 07 октомври.

Боулинг турнир - Ротари клуб Пловдив Пълдин

Надявам се, че началото на октомври е време, когато вече сте се завърнали от заслужената лятна почивка и влизате отново в забързания ритъм на ежедневните ангажименти. Но има още приятни неща, които можете да приемете като ехо от отминаващото лято – това са нашите, приятелски спортни срещи и турнири .

В началото на меката и топла есен е традиционния боулинг турнир и ние отново ще можем да премерим сили в спортсменско съревнование и в приятната обстановка и атмосфера в комплекс „Акваленд” в Пловдив. БОУЛИНГ залата е с 10 писти с модерно оборудване и ще задоволи и най-претенциозните вкусове.

За вас и придружаващите ви съпруги комплексът предоставя чудесни възможности за отмора и забавления като а СПА център /който предлага различни видове масажи, (аромо и др.), шоколадова терапия, масажи с мед, липопроцедури, ултразвук и други чудеса за подмладяване и релакс, фитнес, сауна, инфрачервена кабина/, билярд, казино, ресторант, басейни.Вярвам, че тези разнообразни възможности за активен отдих, забавление и разкрасяване бъдат оценени и ползвани от дамите, за които пребиваването на турнира ни ще се превърне в истинско удоволствие.

За повече информация може да посетите сайта www.aqualand.bg.

За тези от Вас, които са пропуснали възможността да се потопят в неповторимата възрожденска атмосфера на Стария Пловдив, горещо препоръчваме да се разходят из тесните калдъръмени улички, а за да прекосят и вековете назад е необходимо да направят само няколко крачки зад Музикалното училище и ще попаднат в Античния амфитеатър на древноримския Филипопол. Слизайки надолу, към главната улица пътя ви ще препречи новооткрития Римски стадион, който след няколко годишно реставриране вече е отворен за посетители.

Ние, любезните домакини ще организираме съдържателна информационна беседа за историческите богатства града ни.

За да можем своевременно да осигурим добра организация и обслужване, е необходимо да планирате участието си още от сега, а вашите заявки очаквам на мейла с отбелязано в „относно” – „Ротари” – най-късно до 10 септември по приложената „Заявка за участие“.

 

С удоволствие ви информирам, че почетен гост на турнира ще бъде Атанас Атанасов Дистрикт Гуверньор 2012-2013.

Предвиждаме боулинг турнира да започне в 10,45 ч. В играта ще се включват веднага и тези, които ще пристигнат и след обявения начален час на турнира. Правим това с цел да пестим време и индивидуалното и отборното първенство да приключат в рамките на деня.

Сериите са: МЪЖЕ 11 ч.; 12,30 ч. 14 ч.

ЖЕНИ 11 ч.; 12,30 ч. 14 ч.

Моля обърнете внимание на часовете на квалификационните серии и направете заявка за съответна серия, която ще бъде най-удобна за вас с оглед пътуването ви.

 

Такса за участие в боулинг турнира

Индивидуално първенство по боулинг за мъже – 30 лв за участник

Индивидуално първенство по боулинг за жени – 20 лв за участник

Отборен шампионат – такса участие – 60 лв. за отбор

 

Цени хотелско настаняване и вечеря

 

Вид стая Цени
1. Нощувка ВВ – единична стая- двойна стая 35 лв.45 лв.
2. Куверт вечеря на 06.10. 25 лв.
3. Куверт вечеря – детски 15 лв.
4. Паркинг безплатен

 

Цената включва и туристическа застраховка, туристически данък, Wi-Fi.

За деца от 0 до 3 г. – безплатно.

от 3 до 14 г. на доп. легло в двойна стая – 8 лв./ден.

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ДДС! Фактура за нощувките може да получите на рецепцията на хотела.

[highlight bg=“#DDFF99″ color=“#000000″]Убеден съм, че можем да направим това преживяване приятно и запомнящо се, като всички турнири до сега и споделим още един уникален ротариански уикенд.[/highlight]

 

Председател на Орг.комитет:

Любо Фратев

ПП 2003/04 РК Пловдив-Пълдин ПАДГ 2005- 2008

E-mail: fratev@noviz.com

 

Техн. организатор: Лидия Павлова office@noviz.com,

тел. 032-27-56-56, 0888-5789-00

 

Документи:

 Покана Боулинг турнир 2012

 Програма Боулинг турнир 2012

 Регламент Боулинг турнир 2012

 Заявка Боулинг турнир 2012