Запомняща се 13-та годишнина отпразнува Ротари клуб Пловдив Пълдин

IMG_1279

Датата 28 ноември 2014 година беше знаменателна за нашият клуб. Освен, че на 27 ноември се навършваха 13 години от създаването на клуба, посрещнахме скъпи гости от Русия. На рождения ни ден присъстваха госпожа Надежда Папп – ПДГ и изпълнителен директор на Д-2220 /Русия/ и Камиль Козаев, паст президент на Ротари клуб Москва – Восток. Тяхното посещение беше специално планирано, за да могат да бъдат на нашия рожден ден.

Специално уважение към нашия клуб засвидетелстваха Дистрикт Гуверньора Иларио Астинов и Паст Дистрикт Гуверньора Наско Начев, който е и един от създателите на нашия клуб.

Освен всичко друго на 28 се откриваше Дефилето на младото вино в Пловдив, чийто създател и главен организатор е нашия приятел Любозар Фратев. Той посрещна гостите от Москва, както и ДГ Иларио и ги потопи в магията на Дефилето. След официалното откриване в 14 часа на Лапедариума в Стария град нашите гости посетиха шоуто Огън и вино на Римския стадион в Пловдив. Естествено гостите посетиха и Бунаджика, където поднесоха цветя за падналите руски войни.

 

Сбирката на клуба се състоя в ресторант Сол и пипер в Делови център Пловдив. След поздравленията, пожеланията и наздравиците Президента на клуба Стефан Денин и гостите от Русия размениха флагчета и подаръци.

 

IMG_1302

Естествено и Дистрикт Гуверньора беше приготвил флагче и сувенири, а той на свой ред получи подаръци от Москва.

IMG_1307

Специално шалче и огромни благодарности за дейността си по скрепяване на Българо-Руските отношения получи нашия приятел Любозар Фратев, председател на ICC България – Русия.

IMG_1322

ПДГ Наско Начев беше направил колекция от снимки от живота на клуба. Всички бяха впечатлени и си припомниха различните вълнуващи моменти.

Галерия: